NY FAVVIS!

En av mina nya favorit designers är Maria Holmer-Dahlgren. Hon är grafisk designer och har formgett massor med coola mönster. Mest kända är hennes brickor med olika stadsmotiv. Hon tröttande på tradiga souvenirer och hittade på något helt nytt. Läs mer om henne här eller här!Skånehandduken finns att köpa på Dunkers Kulturhus.Snapsservetterna gjorde succé på vårt midsommarkalas!

Färgskyltat

För en tid sedan skyltade jag upp ett antal bord till eventen vi hade på Felestad. Fullständigt oemotståndligt för prylgalna som jag själv. Jag slog till på 2 st steltonkannor direkt.Pilrent

En utav de senaste produkterna som kommit från Design House Stockholm är denna geniala lilla krok som är en utmärkt pryl till hallen eller egenligen var som helst. Formen tilltalar mig, något som jag absolut skulle vilja ha i min hall.


Ännu fler...

kök att lägga i mappen "när vi bygger om".


Spara eller slösa?

Man får den design man betalar för helt enkelt. Ska det vara lite snyggare, lite bättre finish så är prislappen lite större.
Lampan till vänster kommer från Clas Ohlsson och kostar 99:-, lampan till vänster kommer från Design House Stockholm och kostar 1099:-

DHS lampan är ju fräck men Classe lampan funkar bra i min ateljé!
Vad tycker ni?


RSS 2.0